fredag 28 mars 2014

Oscars dop

Hörrni! Oscars dop! Det har ni ju inte fått ta del av. Det var ju den 1e advent, söndagen den 1 december i Gärds Köpinge kyrka. Faddrar var min bror Anders och hans blivande fru Moa, samt min svägerska Emma som dessvärre inte kunde medverka då de vid tidpunkten hade en 2-veckors bebis hemma. Det var just första adventsgudstjänst, och vi valde psalmerna "Ett barn av Davids hus" som passar så bra i juletid samt "Du vet väl om att du är värdefull". Underbar psalm! Efter gudstjänsten bjöd vi på julmackor som brorsan, Moa och min svärmor så snällt hjälpte till med att svänga ihop medan de övriga gästerna minglade med lite glögg och pepparkakor. Till kaffet bjöds det på hembakat, såklart, i form av tårta, cupcakes, cake pops, korskakor, mjuk pepparkaka och lussebullar.

Och massor av fina gåvor fick han, får lilla Oscar. Förutom alla vackra gåvor, fick han även tre vackra namn.

Jan Einar Oscar

Jan, efter barnens underbara och kärleksfulla farfar.
Einar
, efter min fantastiska, kreativa och roliga morfar.
 
Oscar, efter farfar Jans farfar (men det visste vi inte när vi valde ut namnet). Egentligen valde vi Oscar för att vi tycker det är vackert, att det sedan visade sig vara ett familjenamn var bara pricker över i.

Här kommer en harang med bilder!






Oscar med sina faddrar; min bror Anders och hans blivande fru Moa.




Morfar Einar, som Oscar fått sitt mellannamn ifrån.


Farfar Jan, som Oscar fått sitt första mellannamn ifrån. Här tillsammans med kusinen Albin!

Faster Emma, som är en utav faddrarna, tittade in som hastigast under lunchen. Här tillsammans med sin och Dennis moster Jessica.








Fotografen Lina tillsammans med Oscar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar