onsdag 16 april 2014

Påskpyssel och feber

Idag är vi hemma! Nog för att Victor alltid är ledig på onsdagar, men idag har han dessutom feber vilket innebär att han kommer missa vårfesten imorgon på förskolan. Jag som hade tänkt göra en ansiktsmålning i form av en hare på honom!  Nåväl, får väl vara glad att han tog sjukan nu istället för i helgen, så att vi inte missar påskafton/farfars födelsedag på lördag. Och då kan man ju också få klä ut sig till påskhare!
      Vi ska ut till huset idag och mäta kök. Tror jag har nämnt det innan. Men så har ju Victor feber, så han får stanna kvar här hemma och bli passad av mormor. Mormor skulle ha påskägg med sig idag, så det går nog ingen nöd på Victor att missa husvisiten.

Påskpysslat har vi gjort idag! Jag och Victor passade på medan Oscar sov i förmiddags. En påsktavla till ytterdörren blev det,  samt några påskkort. Om mormor är riktigt snäll så kanske hon får ett i eftermiddag... Till figurerna på tavlan har vi använt oss av 3D-fingerfärg med pärlemorskimmer, och sedan skrivit texten med akrylfärg. Påskkorten är gjorda av endast akrylfärg, samt lite tjockare papper. Victor har gjort avtrycken och jag har sedan fyllt i med ben, näbb och ögon. Nu ligger korten och torkar, och sedan ska vi skicka iväg några till välutvalda mottagare. En liten tjej var visst extra viktig ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar