tisdag 13 maj 2014

En vecka kvar!

Wah, insåg igår att detta är Victor sista vecka på förskolan. Herregud! Det här händer verkligen! Vi ska flytta! Och lämna hans fantastiska förskola... Känns jobbigt faktiskt, han trivs ju där och vi trivs med personalen. Men så är det, det är inte praktiskt att ha honom kvar där när vi flyttar. Så på torsdag är sista vanliga dagen! Han är dock välkommen på tisdagen för en liten avslutningsfest, men det blir bara ett besök på ett par timmar. Och att komma på en avslutningspresent till pedagogerna har varit på snudden till omöjligt! Vad ger man liksom? Något som understryker hur fantastiskt nöjd man är med deras arbete, samtidigt som man får hindra sig själv från att smälla hur mycket pengar som helst. Tror jag vet vad jag ska ge. Barnen på Victors avdelning ska i alla fall få en Pettson & Findus-bok. Kackel i Grönsakslandet, som är Victors favorit. Förhoppningsvis så skänker de honom en tanke när de läser den.

Förskolestart när Victor var 1 år!


En vecka kvar nu. EN vecka till vi får nycklarna. Och vi kan inte riktigt bestämma oss för en planlösning... Men det blir nog lösningen nedan. Det får inte plats med köksmöblemang, men däremot är det den enda lösningen som tillåter en spis som vi så hemskt gärna vill ha. Man får kompromissa lite! Tanken är ju att vi ska bygga ut om några år, och då blir där plats till ytterligare möblemang i det kommande vinterbonade uterummet.

De gråa områdena på bilderna är såklart oinredda rum på planritningen. Det gråa till höger är tvättstugan och det gråa till vänster utgör badrum, tre sovrum och en walk in closet. Väggarna är inte uppritade i dessa övriga rum.





En liten rolig händelse från idag... Oscar kör plankan! :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar