torsdag 13 maj 2010

Balklänningen struken och väskan snart packad

Ja, nu hänger hon där nystruken, ståtlig och vacker. Min underbara gröna balklänning som för andra gången i sitt liv ska få ut och svira på bal. Imorgon bär det av mot Uppsala! Väskan är snart packad och bakelserna är förberedda tack vare snälla Hacke. De ska hämtas imorgon tillsammans med 6 mumsiga baguetter från Åhus Nya Conditori som vi ska smaska i oss på den långa färden norrut. Huh, så långt norrut... Men fint väder ska tydligen vänta på oss på lördagseftermiddagen och det är vi oerhört glada för.
Om nu bara pappa kan komma ihåg kylväskan. Annars går alltihop i stöpet.


Idag har jag varit hemma hos svärföräldrarna och tvättat upp det väsentligaste inför vår lilla Uppsalaweekend. Det ska bli så roligt att komma iväg på något annorlunda! Och att det dessutom är BAL gör inte saken mindre attraktiv. Så fina vi ska bli alla fyra töser. Och så pappa och bror såklart som ska stoltsera i frack.

Lina kommer imorgon bitti tillsammans med Fia. Sen hämtar pappa och Linnea upp oss 09.30 och sedan bär det av.

Detta är väl mer av ett skrytinlägg. Imorgon åker vi på bal och ska äta tryffelfylld pärlhöna bräserad i äkta champagne toppad av gåslever. Eller nåt. Pärlhöna var det i alla fall.
Hursomhelst så in your face! Nu drar vi på bal!

1 kommentar: