måndag 15 november 2010

Jag längtar efter min säng...

I skrivande stund är min älskade Dennis och inhandlar klickgolv till sovrummet. Väggarna är målade och blev väldigt gröna! Härligt med lite färg med tanke på hur mycket vitt vi har i lägenheten för övrigt.



Min kropp skriker efter en riktig säng med humant avstånd till golvet. Nätterna är numera en plåga då jag behöver gå och kissa en sådär femtioelva gånger per natt. Att ta sig upp från en luftmadrass är allt annat än lätt med 20kg extra mitt på magen.
Nu har det gått så långt att jag knappt kan böja mig. Jag pustar och stånkar och får i princip ingen luft alls. Hela magen värker om jag böjer mig för lång och Dennis har därför blivit min personliga assistent som hjälper mig på med strumporna och upp ur sängen.
I lördags när vi var på Musikslaget på Yllan så fick jag ursäkta mig varje gång jag skulle passera folk i gångarna då jag gång på gång körde magen i både ryggar och nackar. Och jag ska ju inte tro att jag blir smalare av att gå sidledes, snarare tvärtom....

Imorgon eller på onsdag är det dags att åter ta en tripp till IKEA för att denna gång inhandla spjälsäng, skötbord, byråer, taklampor och lite annat smått och gott. Snart är det dags att ta itu med knoddens rum som fortfarande är lite läskigt rosa. Men först är det blivande mammans tur att få ett sovrum!

Nu fick bebisälsklingen hicka igen. Verkar inte som om han eller hon gör något annat än hickar därinne. Ja, det, och de eviga knäna under revbenen... Det blir som riktiga knutor på magen och häromdagen kunde jag känna ett helt ben från knä till fot. När Hector idag skulle lägga sig på min mage och kela, vilket inte är det lättaste då det blir som en gungbräda, fick han sig en jävel av bebisen som hämnd för att han troligen trampade bebis på en öm punkt... Tårna t ex?

Ungefär såhär såg Hector ut när bebis hade sparkat honom. En måttligt irriterad storebror!



 Soffan har anlänt! Åh, vad jag har saknat dig du kära möbel... <3


Nu ska vi bara köpa en snygg matta och få upp lite gardiner. Mitt mål är Dennis födelsedagsfest som ska firas den 27:e. Den som lever får se...

2 kommentarer:

  1. Sv: Hej!! Vad kul att du har hittat till mig! Hoppas du vill fortsätta följa oss sen! :) Ja, nu är det riktigt jobbigt. Jag har svår Karpaltunnelsyndrom plus Restless Legs, så det blir inte mycket sömn för min del, varken på natten eller vila under dagen. Är så orolig att jag ska vara så pass utmattad när lillen vill ut, att jag inte kommer orka föda! :(

    Hoppas det går bra för er sen när det är dags!!

    Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Misstänker att jag också håller på att få karpaltunnelsyndrom då det ofta sticker och domnar i händer och armar. Sedan kallar jag det jag har i benen för myrkrypningar, men jag är övertygad om att restless legs är samma sak! Pii...Det blir ju inte bättre heller. Men vi får ju en fin present på slutet ;)

    SvaraRadera