måndag 23 december 2013

God Jul på er

Igår var jag hemma hos svägerskan och gjorde julgodis inför julafton. Det blev knäck, polkabräck, chokladkolafudge, Rocky Road och Snickers. Tanken var att Victor skulle följt med och lekt med kusinen Albin, men då Albin hade dragit på sig en hemsk hosta fick Victor stanna hemma med Dennis och lillebror. Inga fler förkylningar här nu, stackars Oscar har varit förkyld till och från sen han bara var någon vecka gammal.


Idag tog vi sovmorgon till 08.30. Tredje morgonen i rad som båda ungarna sover länge... Gud Jul till mamma och pappa, liksom. Och vi tackar ödmjukast! Pojkarnas mormor knackade på dörren strax efter nio och vi åt en julig brunch med köttbullar och prinskorv. När mormor hade åkt fick Dennis och Victor öppna en gemensam julklapp som jag impulsköpt till dem. En radiostyrd Hummer! Vet inte vem som gillade den mest, men Dennis fick i alla fall inte röra den.


Resten av dagen ska vi bara spendera hemma i lugn och ro. Jag ska snart slänga in en fransyska i ugnen som ska få gå hela eftermiddagen, så ikväll blir det stek med sås och potatis. Bara vi. Imorgon ska vi hem till svägerskan efter Kalle, och fira jul med barnens kusiner, farmor och farfar samt kusinernas andra kusinfamilj. En lagom skara på 17 personer varav 7 barn, så det kan nog bli livat ändå. Och så får vi väl se om tomten kommer smygandes...

God Jul på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar