onsdag 28 juli 2010

Who put the bomp in the bomp bah bomp bah bomp?

Sitter och lyssnar på gamla 60-talsklassiker. Det är riktig musik! Genuina instrument och riktiga sångröster som gör mig riktigt nyförälskad. De flesta låtar handlar om evig och äkta kärlek, man kan ju inte annat än ryckas med när man hör "Boogity boogity boogity shoo!"

Ultraljudet igår gick hur bra som helst. Dock var vår lilla bebis lite blyg och gömde sig så gott h*n kunde. Den 11 augusti ska vi dit igen. Barnmorskan fick inte någon tydlig bild på hjärtat så hon ville boka in ett nytt besök för att verkligen vara säker på att det var lika bra därinne som hon trodde. Moderkakan låg i framvägg till min stora förvåning (det betyder att moderkakan ligger framför barnet istället för bakom som är det vanligaste). Inga konstigheter, det fungerar snarare som en stötdämpare men bidrar också till att det är svårare att känna sparkar.
Det är väl fantastiskt att man kan se lillhjärna, magsäck, fötter, händer, hjärta ryggrad och urinblåsa på ett 18 veckor gammalt foster!

I need you so that I could die
I love you so and that is why
Whenever I want you, all I have to do is
Drea-ea-ea-ea-eam, dream, dream, dream
Drea-ea-ea-ea-eam

Ja, jag säger då det! 60-talsmusik! Sätter ord på varenda känsla :)

Har hemgjord pizza i ugnen. Gjorde dem på vanligt tortillabröd. Sen slängde jag på passerade tomater med vitlök, ost, svamp, skinka och lite bacon (mycket bacon på Dennis pizza! Annars får jag pisk...) Tror att de är färdiga precis nu, så nu blir det kvällsmat.

Vaktar för övrigt telefonen slaviskt för att inte missa när lägenhetsförsäljaren ringer... *hoppas hoppas hoppas*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar