torsdag 2 juni 2011

Min torsdag

Om det är någon som undrar vad jag gör idag så sitter jag hemma med en väldigt förkyld Victor. Vi tog en runda till Kvantum imorse för att fylla på det tomma kylskåpet och passade dessutom på att gå inom apoteket och köpa näsdroppar till SnoreTore som är mycket däppt i däsan.
Att bli pussad av en extremt snorig nästkusin Elias eller att sitta bredvid den hostande nästkusinen Anton i vagnen hela dagen på Gekås bet inte på Victor...
... men när mamma råkade dra på sig en mindre förkylning, då, ja blev lille herr Virvelvind plötsligt mycket förkyld. Någon gång ska ju vara den första, så idag tycker jag att vi säger grattis till Victor som inatt drog på sig sin första riktiga förkylning! Hurra...

Lite näsdroppar för att ta bort den värsta nästäppan

En mycket lycklig SnoreTore tyckte att näsdropparna var det mysigaste han någonsin fått.

Ville inte äta någon mat, bara sutta lite ersättning och få snoret borttorkat femtioelva gånger.

Med mat i magen och näsdroppar som äntligen börjat verka var vi helt plötsligt mycket nöjda och glada och tyckte inte att alls att sova middag lät som någon bra idé.

Fast 5 minuter senare fick mamma rätt och en mätt och mindre snorig SnoreTore sover nu gott!


Ikväll kommer morbror Anders på besök och stannar hela helgen! Victor lånar gärna ut sitt rum säger han, men menar då också att alla bajsblöjor i hinken ingår och får under några omständigheter inte flyttas på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar