tisdag 28 juni 2011

En dag på stan









En bild säger mer än tusen ord...
- Så istället för att skriva 8000 ord så bjuder jag på åtta bilder ifrån denna dag!

2 kommentarer:

  1. Sv: Ja visst blir man bara så jäkla stolt! William vill helst inte heller somna någonannanstans än i sin säng, eller i vagnen ibland. Nu när han har varit sjuk så somnade han i min famn så fort jag bar upp honom när han var trött, men sen fortsatte han sova när jag la ner honom i sängen.

    Jag kan inte heller riktigt släppa taget ännu. Det händer väl ungefär 2 gånger per natt att jag går in till honom för att se så han lever.. Låter kanske jättelöjligt, men det vore väl konstigt om man inte brydde sig?!

    Men ibland när han sover hela nätterna så vaknar inte vi heller, så då vaknar man ganska chockad klockan halv 9 på morgonen och William fortfarande sover, hehe! Så han sover myyyyycket bättre på sitt rum i sin säng, verkligen mycket bättre!

    Men jag tycker som du - det är det tysta som är skrämmande.. händer ofta att jag flyger upp ur sängen i panik och tänker "FAN, VART ÄR WILLIAM, LEVER HAN?! JAG HÖR INTE HANS ANDETAG!!!" och så går man in till honom så ligger han och småsnarkar tillsammans med råttan och nappen =)

    SvaraRadera