torsdag 22 september 2011

Babysim

Idag har vi varit och badat. Victor dök för första gången! Hur duktig som helst och jag är så fånigt stolt. Ledaren tyckte att han var mer än redo för att dyka idag och berömde honom till och med framför hela gruppen vid ett tillfälle. Hihi, det är vår pojke det!

Väl hemma igen så stupade Victor i säng och sov i över 2 timmar. Jag latade mig på soffan och somnade minsann till jag också. Skönt att slumra på soffan ibland faktiskt. Tänkte titta på några avsnitt av Grey's Anatomy nu för Dennis vill ha datorn. Så, jag har egentligen inget spännande att tillföra idag mer än skryt, och det kanske ni kan klara er utan ;)

Jo, förresten! Har köpt en overall till Ville nu. Var inne på Kappahl och köpte deras overall eftersom den fått mycket bra resultat i tidningen Vi Föräldrars årliga vinteroveralltest. Det var nästan helt utplockat på ställningen, så vi fick ta en svart fast vi egentligen hade föredragit den gråa. Expediten rekommenderade oss att inte vänta eftersom det t o m var tomt på huvudlagret och hon hade ingen aning om när det skulle komma in fler eller om det ens skulle komma fler.
Så, nu har Victor åtminstone en rejäl vinteroverall! KAX's overaller ligger på hela 10 000 vattenpelare så den ska nog hålla fukt och kyla ute i vinter. Den ifrån Lindberg väntar vi fortfarande på och håller ännu tummarna för att den också ska passa.


Kappahl
KAX Proxtec
Hittade bara röd eller rosa på deras hemsida, men vi köpte som bekant en svart. Lite tråkigt kanske, men Victor får bära färgglada mössor istället ;)

2 kommentarer:

  1. Den är säkert superduper bra!
    Vi köpte en Didriksson till Liva och den har samma vattenpelare. Kaxs variant var verkligen fin!

    SvaraRadera
  2. Vi har ett jäkla bry med detta. Läser massa bloggar och alla säger olika. Får leta vidare :)

    SvaraRadera