lördag 26 februari 2011

Lördagsmys

Den fullspäckade helgen blev plötsligt helt sysslolös. Victors morbror Anders har blivit magsjuk och kommer inte ner på besök, nästkusinen Anton har fått vattenkoppor vilket gör att vi inte kan ta iväg på det kalas där han kommer att vara ikväll. Besöket hos Victors mormor blev också inställt eftersom hela släkten kommer att umgås med Anton ikväll och vi vill inte riskera att någon bär smittan i kläderna. Mormor Eva var här idag istället med lite frallor, så lite mormormys har han fått.
Visst, det är inte hela världen om Victor får vattenkoppor. Det är ju trots allt en barnsjukdom och hanteras bäst av just barn, men vi tycker allt att vår lille Knorre är lite för liten än för att behöva få vattenkoppor. Det kommer tids nog!

Så här sitter man. Snuvad på konfekten känns det som. Jag hade verkligen sett fram emot en späckad helg eftersom jag går hemma hela dagarna och det hade varit kul att se något annat än väggarna i lägenheten. Jag är så UTTRÅKAD idag!
Nåväl, vi ska försöka komma iväg till Dennis faster imorgon och träffa hennes man och deras fyra barn. Victor har ju nämligen en liten lekkompis där! Felicia föddes den 20e december förra året och är då Dennis kusin, men i detta fall kommer det väl snarare bli som Victors kusin. Det blir åtminstone EN "första gången"-upplevelse för Victor i helgen i så fall; Första gången han träffar familjen Andersson!

Dennis hade det i alla fall gott igår. Första utekvällen för honom på länge! Lyxlirare. Fast jag hade också lyx inatt. Victor somnade klockan 01.00 och vaknade inte förrän 06.30 då vi dessutom hittade pappa Dennis snarkande på soffan ihop med resterna ifrån vad som en gång varit en Subway-macka. Victor somnade om igen strax efter sju och pappa Dennis kom in och la sig i sängen. Sedan lät Ville sina föräldrar sova enda till 10.30. Tack, tack, tack vår älskade pojke!

2 kommentarer: