tisdag 8 mars 2011

Leverans från kakburken.se!


Det är som julafton varje gång, älskar att få paket från kakburken.se! Ja, eller få och få, man får minsann betala för sig, men det är värt varenda krona.
Denna gång är det mycket som har med dopet att göra som t ex korset som ni ser. De små söta miniformarna med badankor på är till mini-cupcakesen och utstansaren "Heart Shape" är till för att göra små marsipanhjärtan att dekorera cupcakesen med.
Samlade på mig lite schyssta muffinsformar med och snygga "Home Made"-ettiketter. Så det är väl bara till att sätta igång med att baka snygga cupcakes och ge bort!
Hittade dessutom äntligen färgen "Copper" som används för att göra hudfärg, så att Victors doptårtebebis slipper bli orange i huvudet.

Kan för övrigt rekommendera er som är intresserade av marsipanarbete att köpa ett storpack med extra vit kavlingsmarsipan. Mycket roligare att färga själv och täcka tårtor med istället för de där färdigkavlade, dyra, gröna och svettiga marispanlocken de säljer i affären. Pudra lite potatismjöl på arbetsbänken och kaveln så fastnar det inte heller!
Ett bra tips är att kavla på en bit vaxduk (fortfarande med potatismjöl under) för att lätt kunna för över tårtlocket till tårtan. Rulla på vaxduken med den utkavlade marsipanen på kaveln och rulla ut över tårtan, piece of cake! ;)

Hade tänkt att provbaka mini-cupcakesen inom det snaraste så att jag lär mig hur lång baktid de små formarna har. Återkommer med resultatet!

2 kommentarer:

  1. Åh pakeeeeet!!!!

    Och gud va fint du fått härinne dååå :)

    SvaraRadera
  2. PAKET :D Love it <3

    Åh, man tackar! Ibland har man för mycket fritid ;)

    SvaraRadera