söndag 20 mars 2011

Söndag

Idag håller hela familjen söndag. Victor somnade efter mycket om och men strax efter 00.00 snåret inatt och vaknade för frukost 08.30. Trött sen gårdagen gav han sig på en sovstund till och lät hela familjen sova ut till klockan 12.
Efter ett fikabesök av Dennis kusin Jerry och faster Lotta parkerade vi rumporna på soffan framför tv:n och har tagit det oförskämt lugnt sedan dess. Jag måste säga att jag förundras av det dåliga tv-utbudet på söndagar! Tur att man har XBMC:n och TV4Play kopplat till tv:n.

Vi har nyss petat i oss resterna av gårdagens godispåse och snart vankas det hemmagjord pizza. Imorgon börjar en ny vecka, och inte vilken vecka som helst - Victors dopvecka!
Ja, nu hade vi inte tänkt döpa Victor hela veckan, men det finns ju en hel del förberedelser att ta itu med innan klockan slår halv ett på söndag. Tänkte försöka göra upp ett schema inför veckan så att jag inte glömmer någonting!
Imorgon är tanken att jag ska göra marsipanbebisen som ska ligga på Victors tårta och förmodligen kommer jag att baka upp mini-cupcakesen som sedan snällt kommer att få vänta i frysen. Det som kan göras i förväg får ju verkligen göras just i förväg så att man inte står med tusen saker kvar att göra när lördagen börjar lida mot sitt slut.
Tur att någon planerar, för enligt Dennis är det ju en hel vecka kvar. För ni vet väl att kakor växer i kakburken och potatissallad gror i en skål i kylen? Frön finns att köpa i närmsta matbutik! ;)


Söndagsmys med pappa och mamma i soffan!


Nej, skämt åsido, Dennis är väldigt hjälpsam.
Men om jag inte vill servera brända degklumpar till kaffet eller pryda tårtan med en marsipanfigur som ser ut som kattens bajskorvar, så gör jag bäst i att fixa det själv.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att dopet går bra. Jag hade verkligen velat vara med men vi ses nästa gång jag kommer ner. Kramar

    SvaraRadera
  2. Så söt han är, tycker han är ganska lika pappan sin:)

    SvaraRadera