onsdag 11 maj 2011

Ny vagn

Igår var vi och köpte en ny vagn till Victor eftersom han sitter så dåligt i sin nuvarande. Den vagn vi har är kanonbra på alla sätt och vis, men då den är anpassad för barn upp till 3 år så sitter han för tillfället inte alls bra. Sittplattan är plan och Victor kasar ner som en säck potatis när vi fäller upp ryggstödet!

Därför blev det ett evigt letande efter en ny vagn trots att vi redan besitter en sprillans ny. Dock ska vi inte sälja den vi har, eftersom vi tror att den kan komma till användning igen när Victor kan sitta upp av egen kraft. Eller möjligtvis när storken behagar leverera igen ;)

Huvudsaken var att den nya vagnen skulle ha en så kallad "ergonomisk sittdel" som gör att sittplattan är lätt lutad bakåt, ungefär som ett babyskydd. Efter mycket om och men blev det en Brio Sing som var den vagn som hade de egenskaper vi var ute efter och även var i en rimlig prisklass. Liggdelen har vi ju egentligen ingen nytta av, men eftersom de alltid säljs tillsammans så fick den följa med hem. Den, liksom den andra vagnen, kan säkert komma till nytta i framtiden!



Jag passade även på att ropa in en ny skötväska via Ebay som är lite rymligare än den vi har. Den skötväska vi har just nu tillhör den första vagnen vi köpte och skulle absolut fungera bra till den nya Briovagnen. Men som sagt, denna är bra mycket rymligare! Och framför allt snyggare ;)

Igår var vi och besökte Linda och hennes lilla Matilda som nyligen blev en månad gammal. Så liten och söt! Riktigt kul att träffa dem eftersom det var ett bra tag sedan sist. Eller ja, sist låg Matilda i magen och dåvarande blivande mamma Linda hade några veckor kvar till förlossning. Förhoppningsvis blir det allt fler och fler träffar nu när Matilda börjar bli lite större!
Det är först när jag träffar barn som är yngre än Victor som det börjar gå upp för mig hur mycket som egentligen hänt med honom de senaste månaderna...  Mitt lilla hjärtefjun!


 

Med oss till Linda och lilla Matilda hade vi en kartong med hembakta chocolate chip cookies, vindruvor samt en mjukiskanin med famnen full av klubbor. Victor hade minsann äran att få present han också! En tuff traktortröja, ett par bruna short och såklart:

- Dessa stenhårda solbrillor!

Imorgon ska vi på babydejt i Karlshamn där hunken Victor ska charma flickorna. En liten Emmie hade tydligen blivit blixtförälskad redan vid första anblicken av denna vackra gosse!
Då blir det tågresa för första gången för unge Herr Virvelvind, spännande!

1 kommentar:

  1. Avis jag blir på den tjusiga skötväskan! Så fort jag vet färg på blivande vagn är det jag som ropar in en snygging också! :D

    Jag ska hålla hårt i henne imorgon så de inte far iväg och hittar på bus tillsammans! Hon kan ju inte ränna iväg med första bästa! =D

    SvaraRadera