söndag 10 juli 2011

En lördag hos faster

Igår var Victor och jag hemma hos faster Emma och umgicks hela eftermiddagen/kvällen. Först gjorde vi en supersmarrig kycklingsallad med soltorkade tomater och fetaost. Efter det skulle vi badat Victor i hans ny plaskpool, men det blåste kallt och vi var egentligen rätt trötta alla tre.
Så vi placerade våra små rumpor i soffan och snackade skit istället, tittade på reprisen av Allsång på Skansen och myste under filtar i fasters svala hus. Mys!






Idag vankas det både barnloppis i Tivoliparken samt knallemarknad längs gatorna i stan. Det är Kristianstadsdagarna nu mellan den 8-16 juli och det händer en massa festligheter mest hela tiden. Idag ska jag och Victor träffa Linda och dottern Matilda på 3 månader, och vi hoppas på att göra riktiga fynd på barnloppisen.
Imorgon är det RIX FM festival, men det får vi se om vi tar in på. Vi har ju en liten gosse att ta hänsyn till, och även om han fått ett par ascoola hörlurar så blir det ändå mycket tjo och tjim.

1 kommentar:

  1. Fina bilder :)

    SV: Vi var där vid 6-7 på kvällen, tivolit var öppet och några matstånd, men mer än så var det inte :P Men då var vi nog där lite för tidigt ändå :) hehe

    SvaraRadera