tisdag 5 juli 2011

Hon & Han

 Klicka på bilden för att lyssna på vår låt!

Det var en ljum sommarkväll i juli. Hon hade blivit bjuden på fest tillsammans med en vän och tyckte att det kunde vara kul att komma iväg på något roligt efter uppbrottet med sin före detta för några veckor sedan. De två vännerna gjorde sig i ordning som så många gånger förr och Hon släppte ut sitt långa lockiga blonda hår, sminkade sina ögon och kinder med vana händer för att till sist sätta på sig sin favoritkjol med ett matchande linne.
De var 17 år och hade höga förväntningar på livet, och inte minst på denna kväll. Och inte visste väl Hon att det var just ikväll som hon skulle träffa Honom.

Han satt hemma på sitt pojkrum och slets mellan att spela dator eller ta iväg på fest. Efter mycket om och men så valde Han att ta på sig en snygg t-shirt, ett par slitna jeans och sin röda keps för att sedan ta iväg på en något mer social tillställning än sitt datorspelande. Det var trots allt fredag och nästan alla Han kände skulle dit, så inte kunde väl Han sitta hemma och spela dator?
Han ringde upp en vän och sa att Han ville haka på, och en timme senare satt Han i kvällssolen på en altan med en kall öl i handen. "Aah, inte kunde det väl bli mycket bättre?", tänkte Han medan han njöt av sällskapet Han nu hade fått och var glad att Han valde det sociala framför datorn just denna kväll.

De två tjejerna hade äntligen blivit klara och satt nu i bilen på väg emot fest och i deras väskor kluckade och klirrade ciderflaskorna emot varandra. En sista titt i spegeln för att rätta till håret innan det var dags att öppna bildörren och ge sig in en kväll fylld av roligheter och trevligt sällskap.
Ytterdörren stod redan öppen när de gick upp längs med trapporna till huset och det lät som om de där inne hade roligt då det ljöd av mummel och glada skratt. De började ta sig igenom huset och hälsade på alla de mötte för att till sist arbeta sig fram till altanen där majoriteten av folket verkade befinna sig.
Vännen gick ut först och Hon gick tätt efter.

Där satt Han.
Där stod Hon.

Deras blickar möttes och någonting sa bara "klick". De fortsatte att titta varandra i ögonen tills det nästan blev lite pinsamt och någon kände sig tvungen att säga något.
"Eehm, var har du din pojkvän idag?" frågade Han.
"Naae, vi har gjort slut..." svarande Hon med eftersläpande röst.
"Jaha! Ja, det var ju, ehm, tråkigt..!" sa Han och log stort samtidigt som Han la armarna i kors och lutade sig tillbaka i den stol Han satt, och i samma stund var det bestämt. Det var Han med stort H och Hon visste det. Det var Hon med stort H och Han visste det.

Från det ögonblicket var det inte längre Han och Hon, utan De. De har varit oskiljbara sedan den stund som ett "klick" ekade över Lyngsjös skogar och idag är Deras kärlek starkare än någonsin. Under Deras hittills 6 år tillsammans har det aldrig funnits några tvivel om vad som hände den där kvällen. Det var kärlek vid första ögonkastet utan dess like och De bådas hjärtan och själar svarade varandra utan att ord behövde yttras.

Idag har Vi delat 6 år tillsammans och mycket har hänt och förändrats sedan ljudet av "klicket" ekat över skogarna, men Våra känslor för varandra är starkare än någonsin. För vem visste att Vår kärlek till varandra dessutom skulle komma att ge oss ytterligare en person att älska gränslöst?
- Vår fina, fina, fina älskade son Victor!

Try as they may
They could never define
What's been said
Between your
Heart and mine



Älskar dig!



2 kommentarer: