söndag 24 april 2011

Myssöndag!

Idag har vi tagit en paus i påskfirandet och bara varit en liten familj.
En tripp till EKO blev det där det inhandlades penséer, murgröna, lavendel och en boxbomsbuske till balkongen. Vi köpte lite godis också då vi tydligen blivit för stora för att få påskägg av våra föräldrar, och dränkte sedan våra "när blev vi för stora för påskägg"-sorger i fransk hotdogsdressing. Eller ja, det fanns en korv och ett franskt hotdogsbröd också med i bilden, men man äter det ju för dressingens skull.
Väl hemma låtsades vi ha gröna fingrar och planterade omsorgsfullt våra nyinhandlade blommor och växter på balkongen, kastade några lecakulor på pizzakillen som släpade fram uteserveringen nedanför, petade bort färdigtuggat gelégodis från vårt balkongräcke som troligen glömts av påskharen (eller möjligtvis spottats ut av barnen en trappa upp) samt beundrade vår balkong i skuggan av en solnedgång över högskolans tak.

Sedan mumsade jag och Dennis godis i soffan framför några avsnitt Family Guy medan Victor lyckligt blåste dreggelbubblor och "brrrrrry"-ade sig högt och tydligt. Några pipande badankeimitationer slängde han också in medan han ljudligt skrattade åt pappa som gjorde fisljud på hans mage.

Lek med pappa

Dreggel och godistuggande

Världens gosigaste lår!

Mys med alla tre

Dreggelbubbla i ytspänningens bristande ögonblick




Lite uppdatering angående helgen kommer imorgon. Tänkte ha lite kvalitetstid med min käre andrehälft i soffan en stund nu innan det är dags att sluta ögonen i hopp om ytterligare en fantastisk vårvarm morgondag.

1 kommentar: