söndag 17 april 2011

Utekväll och barndop

Igår var jag ute med mina väninnor för första gången sedan Victor flyttade in i min mage. Det var riktigt trevligt, men jag kände mig väldigt ovan vid att sitta och skrika till mina vänner över bordet och försöka gestikulera mig genom ett samtal. Nästa gång blir det en flaska vin på en trevlig restaurang istället så att vi faktiskt kan prata. Hemmafester är mer min grej då man kan socialisera och prata lite med folk och lyssna på härlig musik. Att skrika över bordet till dunket av senaste hiten med *untz untz untz* för att sedan upp och trängas bland svettiga fyllon, ölklistriga golv och odören av cigaretter, fis och billig parfym är inte riktigt my cup of tea.



Men jag hade jättetrevligt med mina fina töser! Kände mig dock gammal när jag insåg att den pub vi brukade gå till hade slagit igen, att dörrvakten inte var så jätteintresserad över att se mitt leg och att åldersgränsen för att gå in på utvald pub var min ålder minus fem.

Hursomhelst var det dop för Dennis lilla kusin Felicia idag, som är en månad äldre än Victor, så det blev ingen lång natt för min del ändå. Efter 4-5 cider var jag hemma igen strax efter 01.00, käkade lite pizzarester med Jennie, tackade för kvällen och kröp sedan till sängs hos mina pojkar i hemmets trygga vrå. Kvart i åtta vaknade Victor och sedan var det dags att dra fram finkläderna och pallra sig iväg till kyrkan.
Ett mycket trevligt dop var det! Det var en familjemässa med dop i vilket innebar att en grupp söta och glada 7-åringar ivrigt sjöng om Jesus och hans åsna. 



Efteråt mumsade vi på smörgåstårta följt av brownies med grädde, och så här mot kvällningen är jag väldigt nöjd med helgen och kan lugnt luta mig tillbaka i tv-soffan.

Om ett par timmar somnar troligen Victor för natten. Då ska jag och Dennis mysa i soffan hela kvällen, bara vi två <3

Och jo, förresten...

...Idag blir vår älskade son 3 månader!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar