onsdag 27 april 2011

Tandläkarbesök

Idag lagade jag en tand för första gången på 11 år. Det kändes minst sagt vemodigt att masa sig dit idag! Vid undersökningen sist så frågade de om jag skulle komma att behöva bedövning... Eh, ja! HIT ME WITH YOUR BEST SHOT!

Men det var inte så farligt. De la bedövningssalva först innan bedövningssprutan som min vän Linda, den blivande tandhygienisten, tipsat mig om. Sedan kände jag inte ett jota. Det är ju inte vidare behagligt när de borrar i tanden eftersom det dånar i hela huvudet, men det var absolut inget farligt som jag målat upp i huvudet. Nästa gång ska det lagas ytterligare två tänder... Man kan ju undra, inga lagningar på 11 år men helt plötsligt 3 lagningar?
Jag skyller på graviditet och dåliga gener, för godis har jag då rakt inte ätit!

Faster Emma passade Victor under tiden. Det var nog väldigt ansträngande då han somnade 20 min efter att jag kört och sov tills jag kom tillbaka. Faster Emma förstod hur jobbigt det måste vara att ha småbarn.

Victor med faster och fadder Emma

Ikväll blir det restaurangbesök på en grekisk restaurang med mina honor då en utav dem, Lina, åker tillbaka till London imorgon. Det är trist att ha vänner så långt iväg, men för att jämna ut det hela flyttade Jennie in två hus ifrån oss nyligen vilket gör att smärtan blir lite lindrigare.
Linda bort någonstans mittemellan, närmare bestämt utanför Vinslöv.

Jag och min glada Victor!
Och vet ni, jag har nog världens gladaste unge! 

För er som minns gårdagens inlägg då jag berättade att Victor somnade kvart över sex och jag undrade om han hade somnat för natten, så kan jag ju uppdatera er och berätta att - det hade han!
Jag fick snällt försöka byta bajsblöja i ett halvmörkt rum böjd över en spjälsäng. Att försöka torka bort bajs i blindo samtidigt som man håller ett stadigt tag om pojkens fötter för att inte doppa strumporna i rumpavfallet, vaggar sängen med ena knäet och föser undan en katt med andra foten, är en minst sagt spännande utmaning. Men det klarade jag galant!
Med sig hem från BB får nämligen alla mammor en present - och det är förmågan att multitaska! 

För övrigt vaknade min plutt inte förrän klockan 07.30 imorse, vilket ger oss en natt på nästan 14 timmar! Vem han har ärvt sin sov-gen ifrån tänker jag inte berätta...

1 kommentar:

  1. Åh vilken fin bild Emelie! Du och Victor får mina moderskänslor att blomma upp! Haha :) / Therese Stålered

    SvaraRadera