fredag 4 november 2011

Faster Emma

Ikväll kommer Victors faster Emma på besök med sin sambo Magnus - och såklart den lilla Bönan som ligger och jäser i fasters mage!
Vi ska käka lite god mat och snacka en massa skit, var det tänkt. Gillar sådana där kvällar som man spenderar i goda vänners lag till ingen egentlig nytta alls :) Misstänker att kvinnfolket i sällskapet kommer att begära Idol i bakgrunden! Tror bestämt att jag ska föreslå en spelrunda efter maten också.

Emma har redan varit här i en vända i förmiddags för hon behövde assistans då hon skulle till en tjej här i närheten för att köpa sig ett babyskydd till Bönan. Hon gjorde ett riktigt fynd på mer än ett sätt... För det första var babyskyddet skitfint och superbilligt. För det andra så slapp hon dessutom att släpa tillbaka det hem till mig, för snäll som jag är så erbjöd ju jag preggot att jag skulle bära. Pjhu! Tungt värre med tillhörande bilsätesanordning, men det kommer bli perfekt till Bönan.

Om en timme kommer i alla fall lilla familjen hit, sambon kommer strax hem från jobbet (och kommer få hedersuppdraget att gå ut med soporna) och Victor har precis bytt om efter att ha kissat ner sina byxor. Har spenderat eftermiddagen åt att fundera ut vad vi ska äta ikväll och plötsligt stod det klart:

Varmrätt
Smördegsinbakad fläskfilé med vitlöksost
serveras med
en vitlöksdoftande champinjonsås, hasselbackspotatis och grönsallad

Efterrätt 
Krämig chokladfondant på mörk choklad
serveras med
lättvispad grädde och färska hallon

Nom nom nom! Nä, jag blir ju hungrig redan nu. Dags för lilleman att käka lite kvällsmat också, så jag får väl ta och servera honom det innan jag dreglat ner tangentbordet fullkomligt. 


 Faster Emma med lilla Bönan i magen!

1 kommentar: