torsdag 17 november 2011

Victor 10 månader

Idag blir min lille Pruttnick hela 10 månader! Åh, han fyller till och med tvåsiffrigt. Som tur är så återgår han till ensiffrigt om två månader, men med tanke på hur snabbt allt verkar gå nu så är det väl bara ett par ögonblink kvar tills han tar studenten.
För ett år sedan så låg Victor i tryggt förvar och det var ganska lätt att hålla reda på honom. Nu har jorden snurrat ett helt varv runt solen och den snurrar bara vidare i racerfart och Victor är inte lika lätt att hålla reda på längre. Han har fått fyra tänder och fler verkar vara på väg. Han kränger 80/86 i kläder och ålar runt på golvet som om han aldrig gjort något annat. Han vinkar och klappar händerna om vartannat och dansar gladeligen med i allt som låter om det så bara är en reklamjingel. När man öppnar hans sovrumsdörr på morgonen möts man alltid av de mest kreativa kroppsformationer och han kallar på mamma och pappa som aldrig förr. Särskilt om han är sur.
Han är väldigt givmild också, vår son. Han erbjuder dig gärna ett sniff på snuttefilten och du får hemskt gärna smaka på hans badankor. Han är en bra sakletare också. Har du blivit av med något du aldrig visste du hade så hittar han det och har du gömt något som du är rädd om så hittar han det fortare än du hinner blinka.

Victor i tryggt förvar den 17e november 2010

Victor hemma hos morfar på fars dags-lunch

Victor goes Pippi Långstrump med fötterna på huvudkudden
- En utav hans många vackra kroppsformationer i sängen.


Idag ska vi till BVC för barnbesiktning och idag vankas det även läkarbesök. Ska bli kul att se hur mycket han har växt sen sist, för vi har inte varit där sen han var 8 månader. Då vägde han 11920 g och var 76 cm lång, i eftermiddag inväntas det nya resultatet.

3 kommentarer:

  1. En sånn stilig karl! Skulle jag kanske kunna få en dejt med snyggingen och hans mamma i jul?

    SvaraRadera
  2. Har han alla nallarna i sängen när han sover?

    SvaraRadera
  3. Ja, fast de sitter i regel snyggt uppradade längs kortsidan så att han inte ska störas av dem. Men på morgonen är det väldigt roligt att rumla runt i sängen och lägga nallarna över sig :)

    SvaraRadera