torsdag 22 december 2011

Bloggar!

Dennis har köpt en ny dator, och det innebär att alla bloggar som jag hade sparat i bokmärkesfältet nu är borta. Vill ni vara snälla att länka till era bloggar så att jag kan spara dem i bokmärkesfältet igen?


I morse när min skrutt hittade en annan skrutt.
- Kaka söker maka?

5 kommentarer:

  1. Nä han är ju ingen skrutt ;)
    Kram och God jul på er !!!

    SvaraRadera
  2. http://idaohlsson.blogspot.com, fast som du vet så har jag ju den skyddad! Säg till om du behöver en ny inbjudan!

    SvaraRadera
  3. psyksmurfen.blogspot.com

    SvaraRadera
  4. Hej hej. Kom inte åt din profil, men antar att de var du som kommenterade på min blogg?=)

    Nej då, jag tar det inte som ett "påhopp" =). Ketchupen Molly äter är första gången hon får smaka och hon gillade det verkligen.

    Dock är det hemmagjord där jag även har uteslutit sockret, hon får därför inte i sig socker. Vi har kämpat med hennes mat i sammanlagt 7 månader och jag blev sååå glad när hon faktiskt åt något med tomat, som hon förövrigt kräks av ;)

    Nej du har rätt. Vi ger inte henne godsaker under helgen mm. MEN visst tusan får hon smaka =). Hon är över året och vårt mål var ett år som sockerfri ;). Vi klarade de och nu har hon fått smaka både de ena o de andra. Men favoriten är ostbågar ;)

    Hur ser du själv på det?
    Hur gammal är din pojk?

    SvaraRadera
  5. Hej Emla!

    Jag använder google reader för att se alla bloggar jag följer. Där ser man direkt när någon har uppdaterat så man inte behöver klicka in på dem varje dag. Det finns även en app till mobilen så man smidigt kan kolla av dem där. Ett tips om du vill få smidiga uppdateringar på alla bloggar :)

    SvaraRadera