söndag 8 januari 2012

Inkasserad vinst!

Nu har vi inkasserat vinsten på 5000 kr :D Åh, vad det har varit svårt att välja... Först hade vi jättesvårt att komma upp i summan, men när det väl lättat så överskred vi summan istället och hade plötsligt svårt för att avstå något utav det. Greedy much?
Helt gratis blev det faktiskt inte, för vi passade på att köpa en ny matstol till Victor också som dessvärre inte ingick i vinsten. Men alla dessa leksaker kan minsann vara värda de hundralappar vi gav för stolen!

Köpte det där babygymmet ändå. Kunde bara inte låta bli, för det är så himla fint. Det får bli Victors lillasyster/lillebrors den dagen hon eller han kommer. Skulle jag hinna ändra mig så kan vi ju alltid sälja det och köpa ett annat, men för stunden är jag helt förälskad i det.
Verkligen jättekul att kunna frossa i leksaker åt sonen, även om jag i regel inte gillar att barn har mycket leksaker. Vi kommer att dela upp alla leksakerna så att han inte får allt nu. Vi har köpt en del grejer som är rekommenderat ifrån både 2 och 3 år, så de närmsta åren behöver vi inte köpa julklappar eller födelsedagspresenter till Ville alls.

Här ser ni allt som vi köpte för vinsten, plus matstolen då. Sakerna förväntas komma i veckan, så det kommer bli flertalet paket som ska hämtas ut ifrån postkontoret och bäras upp på vinden...

Alla bilder kommer ifrån Jollyroom.se




1 kommentar: